Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztató

Jelen dokumentum tájékoztatást kíván adni az Ön személyes adatainak kezeléséről, és az azzal kapcsolatos jogairól, az Európai Unió szabályának (az Európai Parlament és a Tanács 2016/679 rendelete: GDPR - General Data Protection Regulation), és a hazai jogszabálynak (az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény, a továbbiakban: Info tv.) megfelelően.

Jelen Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztató összefoglalja a http://weblap.neadjafel.hu honlap kezelője által folytatott adatkezelési elveket és annak gyakorlatát. A honlap látogató az adatok elküldésével kijelenti, hogy az általa küldött adatok a valóságnak megfelelnek.

1. Az adatok kezelője és feldolgozója:

Szenyán Ildikó EV
Székhely/postázási cím:
1102. Budapest, Körösi Csoma Sándor út 21.
Elérhetőségek:
0-24-óráig a http://weblap.neadjafel.hu honlapon keresztül
szenyanildiko (kukac) neadjafel.hu
Telefonszám hétköznap 10-18 között: +36 20 9 344 154

2. A kezelt adatok és érintettek köre:

A http://weblap.neadjafel.hu honlap látogatása során, anonim módon a látogató session ID-t kap, amellyel a Google Analytics a személyes adatoktól függetlenül, statisztikai céllal rögzíti a látogatás kezdő- illetve befejező időpontját, a látogatott oldalakat, egyéb böngésző beállításokat.

Az Uniós adatvédelmi rendelet (GDPR) értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal "cookie"-kat (sütiket) használ. A sütik olyan rövid, betűkből és számokból álló, veszélytelen kis adatfájlok, amelyeket az adott honlap első meglátogatásakor a webszerver küld meg a honlapot látogató böngészőjének, és amelyek a látogató böngészésre használt eszközén (számítógépén, telefonján, laptopján, tabletjén) adott érvényességi ideig tárolásra kerülnek, hogy egyszerűbbé tegye a honlap használatát. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha az "Elfogadom" gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát. Erről a honlapra érkező minden új látogató az első oldalletöltés alkalmával tájékoztatást kap.

Az e-mailben vagy telefonon, a felhasználó által önkéntesen megadott adatok pontatlanságáért, vagy valótlanságáért a http://weblap.neadjafel.hu honlap adatkezelője és adatfeldolgozója felelősséget nem vállal.

3. Az adatkezelés céljai:

- Google Analytics látogatottsági statisztika alapján a felhasználói szokások elemzése, mely a még magasabb színvonalú kiszolgáláshoz nyújt segítséget.

Személyes adatot harmadik személynek a http://weblap.neadjafel.hu honlap kezelője nem továbbít, személyes adatait csak a kapcsolat befejezéséig tárolja, hírlevél küldésére előzetes hozzájárulás nélkül nem használja.

Személyes adatainak tárolásában kivételt képeznek azon adatok, amelyeket törvényi kötelezettség folytán tovább kell megőrizni. A kötelező adatkezelést a GDPR 6. cikk (1) bek. c) pontja, valamint az Info tv. 5. § (1) bek. b) pontja rendezi.

4. A tárhely szolgáltató adatai:

Tárhelypark Kft.
1122. Budapest, Gaál József út 24.

5. Szellemi tulajdon, szerzői jogok

A http://weblap.neadjafel.hu honlap elérhető tartalom eltérő megjelölés vagy utalás hiányában Szenyán Ildikó szellemi alkotását, illetve szerzői jogvédelmet élvező művét képezi. A belső és a külső tartalom másolása, újrakiadása, módosítása, terjesztése, bemutatása, egyéb módon történő felhasználása kizárólag az érintett szerző előzetes írásbeli engedélyével történhet.

A http://weblap.neadjafel.hu honlapon említett minden vállalat-, termék- vagy szolgáltatásnév csupán az azonosítást szolgálja, és a megfelelő tulajdonos védjegye.

6. A http://weblap.neadjafel.hu honlapon található, más honlapra mutató hivatkozások

Előfordulhatnak külső linkek, hivatkozások más honlapokra, oldalakra. A http://weblap.neadjafel.hu honlap kezelője nem felelős más weboldalak adatkezelési gyakorlatával kapcsolatban. Jelen nyilatkozat csak jelen honlap saját oldalaira vonatkozik.

7. Az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztató egyoldalú módosítása

A http://weblap.neadjafel.hu honlap kezelője fenntartja a jogot, hogy jelen Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatót bármikor egyoldalúan módosítsa. Az új, módosított Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztató akkor lép hatályba, amikor azt a http://weblap.neadjafel.hu honlapon közzéteszik.

Webdesign - Szenyán Ildikó 2007.

Google PageRank