Elkészült a honlap, még sincs látogatóm, vásárlóm...

Sokak úgy gondolják, mikor elkészítették vagy elkészíttették internetes weboldalukat, akkor nyugodtan hátradőlhetnek a karosszékben és kifújhatják magukat, elkezdhetnek kicsit lazítani, és a weboldalon keresztül majd tömegével jelentkeznek azok, akinek el lehet adni egy terméket vagy szolgáltatást.

Nos, ha Ön is így gondolja, akkor ki kell ábrándítsam, mert ez egyáltalán nem így van. Ilyenkor kezdődik csak az igazi kőkemény, ugyanakkor monoton munka. Az, hogy kész van egy weboldal, csupán igen kevéske morzsája annak, hogy Ön vagy cége valódi nyereségekhez juthasson az elkészített site segítségével.

Mit kell tenni, ha már elkészült az Ön weboldala? Feltételezem, hogy értékesíteni szeretne rajta, legyen szó akár egy termékről, vagy szolgáltatásról. Egy általam is használt, jól bevált marketing rendszer segítségével, és persze az Ön intenzív munkája mellett, melyet a weboldalával tölt 3-6, esetleg 8 hónap alatt már jelentkezik az eredmény. Egy weboldal teljes felfuttatásához 1,5-2 év szükséges, de a rendszernek köszönhetően, ha sikerült elérni napi 1000-es látogatottságot, már jó esély van rá, hogy napi 10-15 konkrét érdeklődő jelentkezzen a weboldalon keresztül, és az, hogy belőlük vásárló lesz-e, vagy sem, az már csak Önön múlik.

Én minden lehetséges és természetesen legális lépést megteszek annak érdekében, hogy a weblapra kiadott összeg ne az ablakon kidobott pénzt legyen, hanem sikereket hozzon.

Hogy Önnek lépésről-lépésre mit is kell tennie a fentiekkel kapcsolatban, arra konkrét megoldást kínálok, amennyiben igényli marketing tanácsadásom.

A hatékony honlapkészítés titka a marketing tanácsadás alapján készülő honlap!
Kérje ajánlatomat!

KAPCSOLATFELVÉTEL

Árajánlatot, csak az igényeit részletesen megismerve áll módomban adni.

 

Webdesign - Szenyán Ildikó 2007.