Skype

A Skype egy egyszerű, megbízható, és barátságos multifunkciós kommunikációs rendszer, amivel telefonálni is lehet. A program jó lehetőséget biztosít a kapcsolattartásra barátok, családok, kollégák között, minden eddiginél egyszerűbb módon, és jobb minőségben. Hívhat bárkit, akinek szintén van Skype-ja!

Skype Technologies S.A. C - a Skype program létrehozója.
Köszönet nekik!

A Skype szabadon letölthető szoftver, amely ingyenes telefonálási lehetőséget kínál, a világ bármely két pontján található, Internethez kapcsolódó Skype-ot futtató számítógép között. Hangminősége megfelelő sávszélesség mellett kiváló (16kHz-es mintavételezés), lényegesen jobb, mint a hagyományos telefonoké (8kHz). Működése felhasználó névhez és jelszóhoz (nem helyhez vagy hardverhez) kötött, tehát a Föld bármely pontjáról indítva, megszokott kezelőfelülettel, saját kontakt-listánkkal, cím- és telefonkönyvünkkel használható; pl utazásaink során szinte bárhol, ahol van Internet. Létezik persze több hasonló szolgáltatást ígérő alkalmazás is, azonban a Skype egyszerűen csak: működik.

"A Skype segíti a kapcsolattartást. Ingyen telefonálhat az interneten keresztül, azonnali üzeneteket küldhet az ismerőseinek, vagy a videocsevegéssel az események részesévé válhat. Töltse fel Skype-egyenlegét, és máris kedvező árakon kezdeményezhet hívásokat vezetékes és mobilszámokra, csatlakozhat az internethez Wi-Fi hozzáférési pontokon keresztül, és nagyszerű díjszabás mellett küldhet SMS-üzeneteket. Premium fiókkal még több lehetőséghez jut - megismerkedhet a videohívásokkal, és korlátlan számú hívást kezdeményezhet egy szabadon választott országba."

Segélyhívásokhoz nem használható!
A Skype nem helyettesíti a hagyományos telefonkészüléket,
és segélyhívások lebonyolítására nem használható!

Bővebbet az alábbi magyar nyelvű oldalon talál:

http://www.skype.com/hu

Az alábbi magyar nyelvű oldalon biztonságosan regisztrálhat:

https://login.skype.com/intl/hu/account/signup-form

A hatékony honlapkészítés titka a marketing tanácsadás alapján készülő honlap!
Kérje ajánlatomat!

KAPCSOLATFELVÉTEL

Árajánlatot, csak az igényeit részletesen megismerve áll módomban adni.

 

Webdesign - Szenyán Ildikó 2007.