Mit ér az ingyenes tárhely?

Egy cég életében nagyon fontos, hogy hol, mely szolgáltató szerverén helyezi el weboldalát. Fontos, hogy honlapja éjjel-nappal megbízhatóan elérhető legyen a nap 24 órájában, de az sem hátrány, ha egy magára valamit is adó cég honlapján nem pattognak fel pop-up reklámok, illetve az sem túl nagy probléma, ha a szerver tulajdonosa nem helyez el az oldal felső részében idegesítő, ugráló, villogó bannereket, reklámcsíkokat. Gondolja csak végig... Nagy nehezen rátalált az Ön weboldalára a látogató, akiből esetleg az Ön vásárlója is lehet, vásárló, akár egy életen át, de ez esetben 2 dolgot fog tenni. Vagy becsukja az oldalt a megjelenő reklámáradat miatt, vagy rákattint az egyik reklámra, és már itt sincs. Még nem is látta az Ön oldalát, de máris továbbment.

Az első benyomás értéke is nagyon fontos. Ha egy ilyen oldalra hívja látogatóját, nem tudja meggyőzni őket a cége profizmusáról, hozzáértéséről, és hogy valóban egy jó szakember gárdával dolgoztat. Egy profi cég nem sajnál kiadni kb. havi 1.200 Ft-ot azért, hogy saját tárhelyen, kellemes környezetbe invitálhassa látogatóit és értékes ügyfeleit. A reklámoktól hemzsegő és esetlegesen nem is mindig működő szerver igen nagy mértékben lerontja egy cég image-át akkor is, ha az valójában egy profi cég.

Tisztelje meg Partnereit és Jövőbeni Ügyfeleit azzal, hogy egy tiszta, reklámmentes és megbízható tárhelyre invitálja, és itt fogadja Őket!

* Jelen cikk a saját szabad véleménynyilvánításom, és a teljesen ingyenes tárhely szolgáltatásról szól. Akinek nem inge, ne vegye magára. (Sok olyan tárhelyszolgáltató létezik melyeknél az ingyenes tárhelyet más fizetős szolgáltatás megrendelése esetén adják "ingyen".) Az is tény, hogy az oldal felső részében ugráló, villogó bannereket, reklámcsíkokat sok helyen külön fizetség ellenében leszedik, de hát az akkor már nem ingyenes ugyebár.

A hatékony honlapkészítés titka a marketing tanácsadás alapján készülő honlap!
Kérje ajánlatomat!

KAPCSOLATFELVÉTEL

Árajánlatot, csak az igényeit részletesen megismerve áll módomban adni.

 

Webdesign - Szenyán Ildikó 2007.